Om Integreret Miljø Service ApS

Service og rengøring i Københavnsområdet

Om os

40 års erfaring

Integreret Miljø Service ApS har eksisteret siden 1976, hvor vi brød ud fra ISS. Henrik Thomsen overtog virksomheden i 2003. Virksomheden består i dag af fire medarbejdere med solid erfaring med mange forskellige rengøringsopgaver hos borgere fra alle samfundslag. 

Fagligt og socialt kompetente

Vores mål er at yde god service til både privatpersoner, offentlige samt private virksomheder, der ønsker et fagligt og socialt kompetent rengøringsfirma.

Høj kvalitet og personlig fleksibilitet 

Vores kerneværdier og de kendetegn, du vil opleve ved vores medarbejderstab er: Høj faglig kvalitet, god service samt personlig fleksibilitet. 

Borgere med særlige udfordringer

Vi har fx gjort rent for Frederiksberg Kommune i form af hjemmehjælp til personer, der har ekstra behov. Vi beskæftiger os med alt fra almindelig rengøringsopgaver og specialrengøring til hovedrengøringsocialrengøring og rengøring af institutioner.

Kommuner, borgere og boligforeninger tilkalder os for at få hjælp til at rengøre boliger, hvor borgere ikke har kunnet vedligeholde standarden. 

Da vi er vant til at gøre rent hos borgere med særlige udfordringer og behov, er det naturligt for os at håndtere og kommunikere med alle typer borgere.

Giv os et uforpligtende kald

Giv os et uforpligtende kald og fortæl os om din opgave. Vi dækker bl.a. Vesterbro, Amager, Frederiksberg og København.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.